BOOM 7

wordt gekapt

+ 12 andere bomen


- Hier vind je actuele informatie over activiteiten waar je aan kunt meedoen (en ontstaat er gaandeweg een activiteiten-archief ) -  

 

Donderdag 11 januari: Boom 7 krijgt een sjaal om

 

Vandaag hebben we BOOM 7 een sjaal omgedaan: de winter komt er nu echt aan. Deze opvallende sjaal, ruim 10 meter lang, is gemaakt door vrouwen in Noord die er twee maanden aan gewerkt hebben: Hetty, Anna, Frederike, Karina en de handwerkgroep met de fijne naam 'Stitch en Bitch'. De laatste leverde ook nog even een prachtig borstlap-pamflet voor BOOM 7 mee, kunstig haakwerk in groene chocoladeletters: 'KAPPEN MET KAPPEN'

Daar is BOOM 7 het natuurlijk helemaal mee eens.

 


Zaterdagmiddag 12 december: BOOM 7 trakteert de vogels in Noord op vetbollen

 

Zaterdagmiddag 12 december wordt BOOM 7 van 'kerstversiering' voorzien. Ruim 200 vetbollen boordevol vogelvoer aan vrolijk groen lint worden dan in de boom gehangen: eetbare kerstballen! De vetbollen zullen vogels van verschillend pluimage lokken: boomklever, roodborst, duif en merel, meesjes van allerlei en kraaien, halsbandparkieten, brutale reigers, aalscholvers en eksters ... Alles wat vliegt schuift aan voor een vetbollen-diner zonder weerga, BOOM 7 hoeft zijn allerlaatste kerst tenminste niet alleen door te brengen.

Wij adviseren om dit weekeind of de dagen daarop even langs BOOM 7 te wandelen, wie weet is de schranspartij nog in volle gang. Voor je het weet is alles tot de laatste kruimel opgegeten en kunnen wij de boom weer in!

 

Hier een item op NH-nieuws over BOOM 7. Hier nog een artikel over de vetbollen-actie in Amsterdam Noord in het Nieuws


Maandag 2 november  ALLERZIELEN & BOOM 7

 

Heeft een boom een ziel? Je kunt daar lang over nadenken maar het gaat ons vooral om de gezellige lichtjes die ons goeddoen nu het zo vroeg donker wordt in deze toch al donkere tijd. Daarom vieren we Allerzielen rond BOOM 7!

Zet op maandag 2 November, zodra het donker is, een kaarsje bij de boom of neem een plantje mee - chrysanten zijn traditie voor Allerzielen en nu vaak bespottelijk goedkoop! 

Het begint zo vanaf 19:00 uur. Er is geen programma maar wie weet kom je gezellig buurtjes tegen of iemand die je nog niet kent maar die net als jij ook een lichtje neerzet. 

We houden ons natuurlijk aan de 1,5 meter-regel, draag een mondkapje als je dat wilt!

Tot dan?